zaterdag 2 december 2017

Best Life Event

We zijn trots op ons land, we zijn trots op Amsterdam. Trots op de wallen? Trots op onze meisjes?
#Red Light is een bijzonder thema voor het komend Best Life event. Wat hebben wij met meisjes te maken die in de prostitutie werken? Wellicht meer dan je denkt. We gaan op 17 december bijzondere verhalen horen over doodgewone mensen, zoals jij en ik. Op enig moment heeft hun leven een bijzondere wending genomen….
Recent is er veel aandacht in de media over #metoo. Je schaamt je er bijna voor om man te zijn. Wat een schandalen en wat een onveiligheid kunnen mannen veroorzaken.

Is het mogelijk dat wij als mannen / jongens een positief signaal afgeven naar vrouwen / meisjes? Kunnen wij deze avond misschien wat leren over hoe wij op een gezonde, respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan? Wat kunnen vrouwen / meisjes doen om mannen daarbij te helpen? Kom naar Best Life op 17 december. De zaal aan Raadhuisstraat 209 is open vanaf 19.00 uur. Deze avond is een bijzondere editie omdat de band “Last Minute” live komt spelen!!

Jane Lasonder (49) werd geboren in Engeland en had een sadistische stiefvader. Tot haar zeventiende was haar leven één vicieuze cirkel van misbruik, geweld en eenzame opsluiting. Op haar tiende raakte ze verslaafd aan de drank. Tweemaal onderging ze tegen haar zin een abortus. Ze verloor haar geliefde, én haar zoon.
En tóch is Jane nu een gezonde, blije moeder van twee tieners.
In deze campagne vertelt Jane hoe ze dankzij Gods liefde nu een leven vol vreugde kan leiden.

Henk Stoorvogel is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), een bruisende gemeente, waar hij zich voornamelijk richt op spreken. Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om hard te lopen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld.

Best Life staat voor prikkelende events voor jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar. De verschillende sprekers introduceren een thema dat betrekking heeft op hun leven. Ze gebruiken daarbij filmfragmenten, muziek en clips.

Wil je meer weten over Best Life? Wil je ons financieel steunen of wil je het event op een later moment terugkijken? Kom dan naar onze website;
www.best-life.nl of volg ons via Facebook; www.facebook.com/BestLifeEvent