zondag 17 september 2017

Best Life begint aan haar 4e seizoen!


De afgelopen drie seizoenen zijn onderwerpen als identiteit, relaties, keuzes maken de revue gepasseerd. Op 24 september is de aftrap voor een nieuw seizoen. Opnieuw willen we jongeren en jong volwassenen uitdagen om na te denken over thema’s die hun dagelijks leven raken. De thema’s worden bespreekbaar gemaakt door sprekers die weten wat jongeren bezighoudt. Zij maken gebruik van filmclips en hedendaagse muziek. De avonden zijn in de ronde kerk aan Raadhuisstraat 209 en entree is gratis. Maar…. Vol is vol…
24 september Best Life – Dream Big
Waarschijnlijk zit je alweer een beetje in het gewone ritme na een welverdiende vakantie. Misschien kost het je heel veel moeite om weer op gang te komen. Alle grote dingen beginnen met een droom.
Verbeeldingskracht is een ongekende capaciteit die mensen bezitten. In je hoofd kun je ver buiten elke grens denken, dromen en fantaseren. Als je zo’n droom vervolgens aanvult met een diep verlangen om die waar te maken, kan jij het begin zijn van grote veranderingen. Het vraagt moed om te durven dromen en doorzettingsvermogen om de droom werkelijkheid te laten worden. Durf jij te dromen en er dan ook voor te gaan om die droom waar te maken?
Vanaf 19:00 uur is de zaal open en staat de koffie klaar in de Lidwinakerk, Raadhuisstraat 209 in Best. Het programma start om 19.30 uur. Na afloop is er ook weer volop ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en hapje. 

Wil je meer weten over Best Life? Wil je Best Life financieel steunen of wil je het event op een later moment terugkijken? Kom dan naar de website; www.best-life.nl of volg ons via Facebook; www.facebook.com/BestLifeEvent