zondag 25 juni 2017

Laatste Informatie over de werkzaamheden ringweg en rotondes.


 Zoals eerder aangekondigd, zullen de komende weken wegwerkzaamheden plaatsvinden aan de Ringweg en de rotondes. Het betreft het deel tussen de rotonde bij de school en de rotonde bij de Oirschotseweg, dus ook de rotonde bij de atletiekbaan. Van de aannemer, de firma Van Gelder uit Uden, hebben we een planning gekregen:

Week 26 en 27 (26 juni t/m 7 juli): werkzaamheden aan de fietspaden van alle rotondes. Echter, slechts voor de helft. Dat heeft met name voor de fietsers uit Wilhelminadorp (voor zover ze via de Ringweg vanaf de brug over het kanaal komen) en Heivelden gevolgen. De fietsers vanuit Wilhelminadorp kunnen de rotonde bij de school niet oversteken en moeten met een omweg aan de andere kant van de Willem de Zwijgerweg zien te komen. De fietsers die over het zogenaamde Prinsenpad vanaf de Oirschotseweg naar de rotonde komen, moeten ook op een andere plaats, meer richting het winkelcentrum van Heivelden, de weg oversteken. Omdat ook de fietspaden van het kruispunt vóór de rotonde bij de Oirschotseweg onder handen genomen worden, kan het zijn dat je vanuit Oirschot/de Beerzen al eerder moet afbuigen richting Heivelden/Heuveleind.

In week 28 en 29 (10 t/m 21 juli) wordt de andere helft van de rotondes onder handen genomen: dat geeft alleen mogelijk overlast voor het ophalen van de rapporten. De afrondende werkzaamheden vinden plaats in het begin van de zomervakantie.

In het weekend van 1 en 2 juli gaat de rijweg tussen de rotonde Oirschotseweg en de rotonde atletiekbaan op schop, in het weekend van 8 en 9 juli de rijweg tussen rotonde atletiekbaan en de rotonde bij de school (Willem de Zwijgerweg).

Waarschuwing voor de leerlingen: ben extra voorzichtig met oversteken op plaatsen waar je geen voorrang hebt en ga niet dwars door de werkzaamheden heen lopen of fietsen. Let goed op aanwijzingen en borden.

VEILIGHEID VOOROP!!!!

Aan ouders het verzoek om dit bij hun kinderen op het hart te drukken.