zaterdag 17 juni 2017

Behind the truth


Op zondag 25 juni komt Arie de Rover het seizoen van Best Life afsluiten.

Het onderwerp is deze keer Behind the Truth.
Fake news houdt de media bezig. Welke nieuwsberichten kloppen en wat is bedacht, en misschien wel bedacht met een bepaalde opzet? Wat is nog waarheid? Met de opkomst van de sociale media is de impact van nepnieuws of leugens enorm groot. Personen kunnen er de dupe van worden en zelfs verkiezingen worden er door beïnvloed. De functie van liegen gaat dieper dan je vaak denkt. De waarheid kan soms zo ongemakkelijk zijn dat liegen een aantrekkelijke optie is. Denk jij dat je sterk genoeg bent voor de waarheid? Onder alle omstandigheden? Kom dat gerust testen bij deze Best Life.

Arie de Rover (55) was jarenlang een succesvol manager en trainer in het bedrijfsleven. Na de draai in zijn leven werd hij spreker, trainer en coach op het gebied van identiteitsvragen, en runde hij een retraitecentrum, dat inmiddels is uitgegroeid tot een opvanghuis voor getraumatiseerde vrouwen: Safe Haven. Arie is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw Joke vijf kinderen.


 

Ook op 25 juni is de zaal vanaf 19.00 uur  open en staat de koffie klaar in de Lidwinakerk, Raadhuisstraat 209 in Best. Het programma start om 19.30 uur. Na afloop is er ook weer volop ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en hapje. 

 

Wil je meer weten over Best Life? Wil je Best Life financieel steunen of wil je het event op een later moment terugkijken? Kom dan naar de website; www.best-life.nl of volg ons via Facebook; www.facebook.com/BestLifeEvent