zaterdag 27 mei 2017

Ons Eygen Landt speelt ‘David en Julia’ op 9 en 10 juni

Het verhaal van "David en Julia":

David van Vliet ligt goed bij de meisjes. Sommige zouden ook over lijken gaan om het hart van deze charmeur te veroveren. David heeft echter enkel oog voor de beeldschone nieuwkomer, Julia Kaptein. Niet zo handig, want hun ouders zijn concurrenten van elkaar.
David, oh David. Waar zijt gij David? De ultieme liefdestragedie. Misschien het meest tragische stuk dat de jongerengroep van 16 tot 20 jaar van Ons Eygen Landt ooit heeft gespeeld. Misschien klinkt het al bekend in de oren, David en Julia. Het is gebaseerd op het eeuwenoude liefdesverhaal dat eens geschreven is door Shakespeare. Deze moderne versie, geschreven door Jackie Labordus, heeft een ander jasje dan het originele stuk. Regisseuse Suzanne van Straten heeft hard gewerkt om de rollen zo mooi, puur en kwetsbaar op te stellen als ze nu zijn.
Liefde, verboden liefde, seks en dood zijn belangrijke thema’s in het stuk. Maar ook wraak, jaloezie en verkeerde keuzes maken horen daarbij. Wees niet bang, er kan ook wat gelachen worden tijdens het stuk. Maar spannende en mooie liefdestaferelen zullen zeker niet ontbreken.Voor wie meer wilt weten: Ons Eygen Landt