zondag 7 mei 2017

Best Life


Best Life en ‘Different Ways’
Wie, wat, hoe, welke, waarom, hoeveel, hoezo, wanneer…………................
Dagelijks maken we keuzes. Sommige keuzes bepalen je toekomst, andere maken weinig verschil.
Wie of wat helpt jou om op een kruispunt de juiste weg te kiezen?
Keuzes, vragen en antwoorden; uitdagend en spannend. Een antwoord kan zomaar bepalen hoe jouw toekomst er uit gaat zien.
Wil je met ons nadenken over vragen die betrekking hebben op dit thema kom dan op 14 mei naar het volgend event van Best Life.
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom! Christen, anders gelovig, humanist of atheïst. Je bent van harte welkom op 6 november in de Lidwinakerk, Raadhuisstraat 209 in Best.  Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.
 
     Ā
Arie van Es komt uit Hardinxveld-Giessendam. In het dagelijks leven is hij leraar wiskunde en Nederlands. Hij spreekt regelmatig op jongeren events. Ook is hij medewerker van B.loft in Hardinxveld, het event wat voor Best Life het grote voorbeeld is geweest.
Arie omschrijft zichzelf als iemand met een warm kloppend hart voor jongeren,  getrouwd, 3 kinderen, 4 kleindochters en 2 kleinzoons maar bovenal: een geliefd kind van zijn Heer.
 
Wil je meer weten over Best Life? Wil je ons financieel steunen of wil je het event op een later moment terugkijken? Kom dan naar onze website; www.best-life.nl of volg ons via Facebook; www.facebook.com/BestLifeEvent
En tot slot:
Op 25 juni sluit Arie de Rover het seizoen af met het thema ‘Behind the Truth’.