woensdag 12 april 2017

Career Center Nieuws:


Namens Philips, sturen wij onderstaand uitnodiging door:
Philips nodigt JOU uit om op zaterdag 20 mei tussen 11.00 en 17.00 uur een bezoek te brengen aan de Open Dag bij Philips in Best op campus Noord. Deze Open Dag is bedoeld voor iedereen! Je hoeft je niet in te schrijven. Ze moedigen aan om met de fiets of openbaar vervoer te komen. Er rijdt een gratis pendelbus tussen 11.00 en 17.00 tussen het station en campus Noord.

Tevens `Hotspot’ tijdens High Tech Ontdekkingsroute
De Open Dag valt samen met de Dutch Technology Week en campus Noord zal daarom op zaterdag 20 mei tevens één van de ‘hotspots’ zijn tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. Op deze manier krijgt ook toekomstig talent een unieke kans om met onze high tech innovaties, technologisch hoogstandjes, en unieke werkomgeving kennis te maken. Ken jij (jonge) mensen in je omgeving voor wie deze dag wel eens héél interessant zou kunnen zijn? Attendeer hen hierop. Zo investeren we samen in de technologie van de toekomst en de aantrekkingskracht van Philips.

Programma Open Dag
Tijdens de Open Dag zijn er verschillende demo’s en productinnovaties te zien. Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke gezondheidszorg en het Philips Healthcare verleden. Een prachtige erfenis om trots op te zijn en een inspiratie voor de toekomst.
Bovendien is er een Health & Sustainability markt en bieden de fabrieken en het Customer Visit Center een kijkje in onze ‘innovatiekeuken’. En voor de jeugd, ons toekomstig talent, is er een leuk en uitdagend programma in samenwerking met Mad Science waarin jongeren actief kennis kunnen maken met de boeiende wereld van ontdekkingen en innovaties. Ook voor de allerkleinsten zijn er volop activiteiten. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 20 mei bij Philips in Best!