zondag 26 maart 2017

Tech Events
Brainport Industries College (BIC) is een samenwerkingsverband tussen een aantal mbo-scholen in de regio, Brainport en een behoorlijk aantal grote technische bedrijven in de regio. BIC verzorgt in samenwerking met een aantal technische bedrijven in de regio vanaf februari t/m april dit jaar Tech Events. Tech Events worden georganiseerd door bedrijven die aangesloten zijn bij BIC. Voor de Tech Events kun je je gratis aanmelden via de website van Brainport Industries College. Tijdens deze Events kun je ervaren hoe het is om in een technisch bedrijf te werken, wat een van de beste manieren is om erachter te komen of het iets voor jou is. Je mag daar als leerling alleen naartoe, maar je mag er ook met een ouder/verzorger naartoe. Tijdens de Tech Events krijg je informatie over het bedrijf, een rondleiding en daarna mag je zelf aan de slag. Na het bezoek weet je waarschijnlijk wat beter of werken in de metaalsector of mechatronicasector iets is wat je later zou willen. Meld je wel van tevoren aan voor de Tech Events waar je naartoe wilt. Dat kan ook via de website van Brainport Industries College.

 

Na aanleiding van de tech events en een v5 stagiaire bij VDL GL hebben wij onderstaand bericht ontvangen:

VDL GL organiseert op 30-03-2017 om 18.30 uur tot 21.00 uur een tech-event.( http://www.brainportindustriescollege.nl/student/beroepsori%C3%ABntatie-tech-event/)

 

Dit is geïnitieerd door Brainport. Als er leerlingen zijn die geïnteresseerd zijn om op die avond in de keuken te kijken van GL zijn ze van harte welkom !! Het maximale aantal is 10 stuks en die moeten zich aanmelden vóór a.s. Vrijdag op e.maas@vdlglprecision.nl. De ouders ( indien gewenst ) zijn ook welkom.  (Na aanmelding krijgt men een  officiële uitnodiging .)