zaterdag 11 maart 2017

Sam Lifka: dankzij ‘Seven days of feedback’ naar de finale van The Voice


In de week van 14 november 2016 heb ik (Sam Lifka 4Hb) meegedaan aan ‘Seven days of feedback.’ Tijdens Seven days of feedback is het de bedoeling dat leerlingen in heel Nederland een week lang dagelijks een challenge op het gebied van eten en bewegen uitvoeren. Scholen konden punten verdienen als leerlingen deze challenges uitvoerden. Daarnaast kon je als leerling ook punten verdienen door foto’s van andere leerlingen te liken.

Onze school is in de top 12 op de 9de plek geëindigd. Ik was in de top 20 van leerlingen op de 5de plek geëindigd en kreeg twee kaartjes voor de finale van ‘The Voice of Holland’.
De finale was op 17 februari 2017 in Hilversum. Ik had mijn moeder uitgenodigd met mij mee te gaan. We werden tussen 17.30-18.45 uur verwacht. Daar werden we ontvangen als Vips met een hapje en drankje. Rond 19.30 uur mochten we naar de zaal. Daar kregen we instructies over wat we wel en niet mochten doen tijdens de show. We hadden goede zitplaatsen, net achter de coaches.Rond 20.15 kwamen Martijn en Wendy en even later ook de vier coaches (Waylon, Ali B, Sanne en Guus). Iedereen kwam dansend binnen en de sfeer zat er al meteen in.

Tijdens de reclames werden er prijzen verloot onder het publiek. Ook hadden we lichtstaven en een lampje gekregen om tijdens de show de finalisten mee aan te moedigen. Deze mochten we ook mee naar huis nemen. Wij waren voor Pleun dan ook blij toen zij de finale won. Na de finale mochten wij nog naar de jamsessie waar oud-kandidaten van de Voice optraden. Hier werden ook pizzapunten uitgedeeld en kregen we weer een drankje.

Rond 23.40 uur stapten we in de auto en reden we weer terug naar Brabant. Het was een gezellige avond en ook leuk om eens mee te maken hoe het achter de schermen gaat bij The Voice.

Sam Lifka
Klas 4Hb