zondag 19 februari 2017

Beste opa's & oma's


Het Heerbeeck College presenteert de voorstelling:
 
Beste opa's & oma's
 
Voor de tweede maal presenteert het Heerbeeck College de voorstelling Beste Opa’s en Oma’s. In deze voorstelling staan de verhalen uit het leven van opa's en oma’s en van leerlingen van het Heerbeeck College centraal. Verhalen over de oorlog, hun jeugd en het leven nu en het verschil in generaties.
 
De voorstelling is het resultaat van een repetitieperiode waarin de leerlingen van het Heerbeeck College die meespelen hun eigen of leenopa/oma hebben geïnterviewd. Een grappige en ontroerende voorstelling waarin de onvermoede kanten en eigenheid van zowel en jonge als iets minder jonge acteurs naar boven komen. 

De opa's en oma's worden op het podium live geïnterviewd door de kinderen. Deze verhalen worden afgewisseld met beeld en muziek. De voorstelling is een samenwerking van de Heerbeeckse dramadocente Annabelle Morvan die tekent voor de productie en regisseur Michèle Rijzewijk.
 
De voorstelling is te zien op donderdag 9 maart om 20.15 uur, in de aula van het Heerbeeck College. Toegang is € 3,-. Reserveren kan via: a.morvan@heerbeeck.nl