zaterdag 21 januari 2017

Huiswerkbegeleiding Klasse

Kleine strippenkaarten
Klasse! heeft ook strippenkaarten van 2 strippen aan. Om een paar keer te komen voor een toetsweek, of omdat het niet zeker is of nog 10 of 20 strippen gebruikt gaan worden. Kijk voor de tarieven op
www.klasse-huiswerkbegeleiding.nl.

Vaste professionele huiswerkbegeleiders
We werken met vaste, professionele huiswerkbegeleiders. Zij hebben een didactische achtergrond en ervaring met tieners en inzicht in hun gedrag. Zij leggen de lesstof uit en leren uw tiener studievaardigheden aan. Bijvoorbeeld een vaste methode voor het leren van woordjes of het maken van samenvattingen. Daarnaast overhoren zij uw tiener en helpen bij het maken van planningen.
Heeft uw zoon, of dochter extra baat bij een rustige werk- en leeromgeving informeer dan naar de rustige dagen bij Klasse!

Toetsweek klas 2 en hoger – aangepaste openingstijden
24 januari start de toetsweek voor klas 2 en hoger alweer. Mocht uw zoon- of dochter daarom in week 2 of 3 wat extra dagen willen komen dan hoor ik dat graag. Onze huiswerkbegeleiders kunnen natuurlijk helpen bij het maken van een goede planning.
Aangezien een groot gedeelte van de leerlingen vroeger uit is in verband met de toetsweek (24 t/m 31 januari) passen we onze openingstijden aan naar 12.00 – 17.00 uur.
Het is ook mogelijk om alleen vóór en tijdens de toetsweek wat middagen naar Klasse! te komen. 

Verkort lesrooster week 6 – aangepaste openingstijden
In verband met het verkorte lesrooster in week 6 passen we onze openingstijden aan naar 13.15 – 16.15 uur. 

Bijles
Klasse! biedt ook 1-op-1 begeleiding. De tijden voor de bijlessen worden in onderling overleg afgesproken. Voor één strip van de bijles-strippenkaart, kunt u één uur bijles inplannen. Hebt u interesse in bijles voor uw zoon of dochter neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Natuurlijk wens ik u en uw gezin een klasse 2017! 

Vragen?
Neem voor meer informatie, een vrijblijvende intake, of het inplannen van huiswerkbegeleiding contact op met Claudia Evers via
c.evers@koreinkinderplein.nl.