zondag 18 december 2016

Tel de sterren tijdens Kerstavond in de Lidwinakerk

Op kerstavond zaterdag 24 december bent u van harte welkom in de sfeervol ingerichte  Lidwinakerk. Van 21 tot 22 uur wordt er de jaarlijkse kerstnachtdienst gehouden.  Er is samenzang met bekende kerstliederen onder leiding van de band Lastminute en pianist Chris van de Kuilen.
In een korte overdenking neeamt Eildert van Dijken u mee in het thema ‘Tel de sterren.’ Na afloop is er voor iedereen een warm drankje en wat lekkers.

Iedere avond staan er sterren aan de hemel.  Deze sterren staan daar al eeuwenlang, generatie in, generatie uit. Wat zeggen deze sterren ons? Heb jij wel eens geprobeerd om deze sterren te tellen? Geniet jij ook van deze prachtige sterrenhemel die wij iedere avond mogen zien? In het kerstverhaal speelt één bijzondere ster de hoofdrol.  De ster die de wijzen uit het Oosten zagen en die ze de weg wees naar de Here Jezus.
Het kerstfeest gaat verder op zondag 25 december om 9.30 uur in een kerkdienst voor het hele gezin. Na het kerstfeest is er een gezellig samenzijn met koffie en iets lekkers. Kinderen vanaf 4 jaar kunt u gerust meenemen, voor hun is er speciale aandacht tijdens het kerstfeest. Voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar is er een gezellige speelruimte met oppas.

Wij nodigen iedereen van harte uit om het komende kerstfeest met ons mee te vieren!
Locatie: Lidwinakerk, Raadhuisstraat  209 in Best
Voor meer informatie kijk op www.lidwinakerk.nl